Astana Teknik Direktörü: Galatasaray daha iyi olmalıydı

Astana Teknik Direktörü: Galatasaray daha iyi olmalıydı

SPOR Haberleri

Astana Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Galatasaray ile 1 - 1 berabere kalarak Avrupa kupalarına veda ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Stoilov, şunları söyledi; "Takımımım oyuncuları insan üstü oynayarak iyi performans sergiledi. Yıl boyunca verdiğimiz emekler boşa gitmedi, tüm Kazakistan'ın bizim oyunumuzdan dolayı mutlu olduğunu söyleyebilirim. Her şeyden önce Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Galatasaray gibi bir rakibimiz olmasından dolayı son derece mutluyuz. Bu demek oluyor ki, hem zayıf hem güçlü rakibimiz üzerinde durmalıyız. Galatasaray ile rakip olmamız mutluluk verici durumdu.

Kulüp başkanı ile görüştüm. Yarın kontrat imzalayıp kulüpte iki yıl daha kalacağım. Takımın performansı şunu gösterdi. Bir iki klas oyuncu alırsak çok daha iyi bir noktaya geleceğimizden eminim. Bildiğiniz gibi her şey sponsorlarla ilgilidir, onlar yeterli destekte bulunurlarsa bir kaç kaliteli oyuncu almak istiyoruz.

Oyuncularım tüm yıl boyunca iyi bir oyun sergilediler, ama bazen planlar istenildiği gibi olmuyor, çıkardığım oyuncular da iyi bir oyun sergilediler."

"Maçın sonucu sizi hayal kırıklığına uğrattı mı?" şeklindeki soru üzerine Stoilov, "Dürüstçe söylemek gerekirse maçın sonucu beni hayal kırıklığına uğrattı, zaman zaman üstün gözükse de sonuç alamadık, ama Galatasaray da iyi bir oyun sergilemedi" dedi.

"Fenerbahçe'yi takip ediyor musunuz? Beğeniyor musunuz?" şeklindeki soru üzerine ise teknik adam, şu yanıtı verdi;

"Tabii ki Fenerbahçe'de oynamış bir oyuncu olarak takip etmeye devam ediyorum. Bence bu sene iyi bir performans sergileyecekler."

Teknik direktör, "Bugünkü performansın daha önce Fenerbahçe'de oynamanızla alakası var mı?" sorusuna da, "Bugün sahada Astana ile Galatasaray karşılaştı. Şu anda Fenerbahçe'den bahsetmek ciddi olmaz" yanıtını verdi.

"Galatasaray bu futboluyla Avrupa Ligi'ne devam etmeyi hak ediyor mu?" sorusu üzerine de Stoilov, "Bu soruya evet ya da hayır diye cevap veremem, ama Galatasaray gibi bir takımın daha iyi bir performans sergilemesi gerekirdi. Çünkü ben geçtiğimiz yıllarda yakından takip eden biri olarak, eskiden 11'leri çok çok daha iyiydi" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...