'Ya 11 milyonu ver, ya da Salih'i gönder!'

'Ya 11 milyonu ver, ya da Salih'i gönder!'

SPOR Haberleri

Roma Futbol Direktörü Walter Sabatini, Salih Uçan'ın 11 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunda pazarlık yapmak için İstanbul'a gelmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe’de ‘geleceğin yıldızı’ gözüyle bakılan, Aykut Kocaman dönemindeki performansıyla izleyenleri kendine hayran bırakan Salih Uçan, Ersun Yanal’ın gelmesiyle birlikte formayı unutmuştu. 
Bu nedenle Aziz Yıldırım geçtiğimiz sezonun başında Roma’dan gelen iki senelik kiralama teklifini, gönülsüzce kabul etmişti. Sözleşmeye göre İtalyan devi, bu sezonun sonunda genç orta saha oyuncusunun bonservisini 11 milyon Euro ödeyerek alabilecek. 
Roma Futbol Direktörü Walter Sabatini, pazarlık yapıp bu rakamın daha aşağısına transferi bitirmek için İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor. İtalyan basınına göre Sabatini, 5 milyon Euro’ya Fenerbahçe ile anlaşmayı umuyor. Ancak Aziz Yıldırım’dan ummadığı bir cevap alacak! Çünkü bu konuda başkanın kararı belli.

İlk iş yeni sözleşme
Yıldırım, çok sevdiği Salih Uçan’ı yeniden Fenerbahçe’de görmek istiyor. Bu nedenle Sabatini ile yapılacak görüşmede, “Ya sözleşmedeki 11 milyon Euro’luk satın alma hakkınızı kullanın ya da Salih’i geri yollayın” yanıtını verecek. Eğer Roma, 21 yaşındaki futbolcunun bonservisini almazsa, Fenerbahçe Yönetimi sezon sonunda ilk iş olarak Salih Uçan ile yeni bir sözleşme imzalayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...