1 numaraya Sambacı Renan

1 numaraya Sambacı Renan

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın, Botafogo ile yollarını ayıran 26 yaşındaki tecrübeli kaleci Renan 'ı Ocak'ta getireceği ifade edildi

Sezona kalede Tolga Zengin ve Günay Güvenç rotasyonuyla giren Beşiktaş, Cenk Gönen'i elden çıkarmıştı. Ancak bu mevkiye mutlak transfer yapmayı kafasına koyan siyah-beyazlıların hedefindeki yeni ismin Botafogo'da forma giyen Renan olduğu ifade edildi. 26 yaşındaki kaleci, Brezilya ekibinde eski Trabzonsporlu Jefferson'un yedeği olarak düşünülüyordu, ancak son maçlarda yedek kulübesindeki yerini Helton Leite'ye kaybetti. Brezilyalı yetkililer buna rağmen Renan'ın bu ay sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak istedi ancak sambacı bunu kabul etmedi. 1.90 boyundaki kalecinin bu kararı almasında Beşiktaş'ın kendisine talip olmasının etkisi bulunduğu belirtildi.

Renan 7 yıldır formasını giydiği Botafogo'ya önceki gün veda eti. Kulüp "Teşekkürler Renan, kariyerinin devamında sana başarılar dileriz" açıklamasını yaparken tecrübeli eldiven de "Tüm Botafogo taraftarına ayrı ayrı teşekkür ederim, sizi hiç unutmayacağım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...