Genel Sekreter Fatih İşbecer, geçmiş yönetimlere yüklendi

Düzenleyen:
Genel Sekreter Fatih İşbecer, geçmiş yönetimlere yüklendi

SPOR Haberleri

“Kaynaklarımızın çarçur edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Yönetim, kelle koltuktayken tüm branşlarda başarı peşinde koşuyor”

Galatasaray’ın aralık ayı olağan divan kurulu toplantısı Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirildi. Toplantının başında söz alan Başkan Dursun Özbek, yaptığı açıklamaların ardından başka bir toplantısı olduğu gerekçesiyle salondan ayrıldı. Divan üyelerinin eleştirilerine cevap vermek için söz alan Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer çarpıcı konuştu. İşbecer, “Şu anda yönetim kelle koltukta tüm branşlarda başarılı olmak için uğraşıyor. Elbette muhtelif, münferit hatalar bizim de başımıza geliyor. Bu hatalar için de kendi adıma ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız adına özür diliyorum. İleride tekrar etmemesi için de tedbirlerimizi alıyoruz ama şu konuda endişeniz olmasın; Galatasaray’ın kaynaklarının çarçur edilmesine biz müsaade etmeyeceğiz. Çünkü Galatasaray fakirleşirken, bazı insanlar zenginleşmiş. Bunun önüne geçeceğiz” dedi. İşbecer, “Geçtiğimiz yıl tarihimizin en pahalı kadrosuyla Şampiyonlar Ligi’nden elendik. Bugün itibariyle Galatasaray, Avrupa Ligi’nde mücadelesine devam ediyor. Eksiklerimizin de farkındayız. İnşallah gerekli takviyeleri de yapıp, UEFA’da iyi yerlere gitmek için ikinci yarıda yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Sevr Anlaşması gibi!
Genel Sekreter Fatih İşbecer, “Mayıs 2014 tarihinde bundan 15-16 ay önce Galatasaray’ın aylık maaş gideri 2.6 milyon dolardı. Bugün itibariyle 1.55 milyon dolar. Bunun bir kısmı devalüasyondan dolayı ucuzladı ki, dövizle maaş verdiğimiz insanlar da var. Siz bir kurumda yapısal tedbir alıyorsanız, tabi ki sevilmezsiniz” diye konuştu. İşbecer, Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesi ile ilgili olarak ise “Galatasaray’ın temel problemlerinden biri şu; bu kulübün imzaladığı birçok sözleşmenin yanında Sevr Anlaşması bağımsızlık bildirgesi gibi kalır. Bütün kontratlar kulübün aleyhine. Bunların hepsini tek tek temizlemeye çalışıyoruz. Bir kısmını zararı göze alıp ödemek iptal etmekten daha ucuza geliyor. Üyelerimizin içi rahat olsun” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...