Tur gecemiz olsun

Düzenleyen:
Tur gecemiz olsun

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ve Beşiktaş Avrupa Ligi gruplarında son maçlarına çıkıyor

Kanarya’ya beraberlik yetecek
F.Bahçe, Avrupa Ligi A Grubu son maçında bu akşam misafir edeceği İskoçya'nın Celtic takımı karşısında en az bir puan alarak, adını 2. tura yazdırmak istiyor. Fenerbahçe, sahadan bir puanla ayrılması durumunda grubu 2. sırada tamamlayarak, adını son 32 takım arasına yazdıracak. Sarı-lacivertliler, Celtic’e kaybeder, Ajax ise yine saat 20.00’deki maçta Molde'yi mağlup ederse Kanarya için Avrupa defteri kapanacak. F.Bahçe, Celtic'i yenmesi durumunda ise hem liderlik, hem de kurada seribaşı olabilmek için Ajax'ın Molde karşısında kazanmasını isteyecek. 

Tur gecemiz olsun

Kartal kaybetmemeli
Beşiktaş ise H Grubu son hafta maçında deplasmanda Portekiz'in Sporting Lizbon ekibiyle karşı karşıya gelecek. Grupta 9 puanla lider durumda bulunan siyah-beyazlı ekip, 7 puanla üçüncü sırada yer alan Portekiz temsilcisi karşısından galibiyet ya da beraberlikle ayrıldığı takdirde adını 2. tura yazdıracak. Beşiktaş'ın karşılaşmayı kaybetmesi durumunda ise turu geçecek takımları, Skenderbeu-Lokomotiv Moskova maçının sonucu belirleyecek. Siyah-beyazlı takım ile Sporting Lizbon arasında İstanbul'da oynanan maç 1-1 berabere bitmişti.

Tur gecemiz olsun

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...