Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş, 'Quaresma haberleri spekülasyon'

Şenol Güneş, 'Quaresma haberleri spekülasyon'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Sosa, yarın Sporting Lizbon ile oynanacak karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Sosa, yarın Sporting Lizbon ile oynanacak karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

SOSA

'Yarınki maç büyük bir fırsat'

"Kesinlikle Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyoruz. Biz doğru işleri yaptıkça hedefler daha açık hale gelecek. Kazanmak özgüven yükseltir. Son zamanlarda her şey yolunda. Kesinlikle tur atlamak ve son noktaya kadar gitmek istiyoruz. 
Grupta düzensiz sonuçlar ortaya çıktı. Yarın akşamki maç hem bizim için hem de Sporting için belirleyici bir maç. Beşiktaş olarak yarın önümüzde duran çok büyük bir fırsat var."

ŞENOL GÜNEŞ
"Herkesin şansı var. Grupta her şey olabilir. Yarın berabere kalırsak gruptan çıkıyoruz. Kaybedersek bazı ihtimaller var. Rakibimizin gücünü biliyoruz. İyi futbol oynuyorlar. Tecrübeli ve iyi bir hocaları var. Yarınki tek düşüncemiz kazanabilmek. Elimizdeki en iyi oyuncularla sahaya çıkacağız. Daha sonraki hiçbir maçı düşünmüyoruz. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmak istemiyoruz. Sporting Lizbon da biz de favori değiliz. İki takım da teknik ve iyi futbol oynamaya çalışan ekipler. Her şey maç bittiği zaman görülecek."
'Quaresma haberleri spekülasyon'
"Ricardo Quaresma'nın Sporting Lizbon'a transferi hakkında çıkan haberlerle ilgili konuşmayacağım. Bunlar spekülasyon. Soru zamansız, yersiz ve gereksiz. Ben de konuşup geyik yapmak istemiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...