David Villa sürprizi!

David Villa sürprizi!

SPOR Haberleri

ABD'de New York City forması giyen 34 yaşındaki İspanyol golcü, Galatasaray'a önerildi. Sarı-Kırmızılılar konuya temkinli yaklaşırken son karar Denizli'ye bırakıldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim geldi: David Villa... Bu sezon Burak Yılmaz’ın performansından hiç memnun olmayan ve Umut Bulut’un alternatif olarak yetersiz kalmasından dert yanan Sarı-Kırmızılılar, devre arasında kadrosunu bir golcüyle takviye etmeye kararlı. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray’a, David Villa önerildi. İspanya’dan ayrıldıktan sonda ABD’ye geçen ve MLS’te New York City forması giyen 34 yaşındaki yıldızın Florya’ya gelebileceğini bildiren menacerlere karşı, kulüp temkinli davranıyor. 

Analize başladılar
Hem oyuncunun ilerlemiş yaşı hem de sakatlık riski gibi konuları göz önünde bulunduran Sarı-Kırmızılılar, başta maliyet olmak üzere tüm detayları analiz ettikten sonra kararı Mustafa Denizli’ye bırakacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...