Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hacıosmanoğlu, 'Onları adam sandım!'

Hacıosmanoğlu, 'Onları adam sandım!'

SPOR Haberleri

Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Genel Kurul'da başkanlığı kaybetmesinin ardından Trabzon'da bir internet haber sitesine ilginç açıklamalarda bulundu.

“TEKNİK ADAM KONUSUNDA KABAHAT KİMSENİN DEĞİL BENİM”
“Teknik adam seçiminde keşke sen ve senin gibi tecrübeli dostlarıma kulak verseydim. Şu Şota’ya ekranda bakıyorum. Oynadığı reklam filminde, hocasını o şekil gören futbolcu, ona saygı duyar mı? Kabahat kimsenin değil; benim. Hami’den sonraki hoca tercihlerimizde önemli hatalar yaptık. Ya Hami ile devam etmeliydik, ya da ondan sonra Mustafa Denizli’yi göreve getirmeliydik.”

“ALİ ERDOĞAN ADAMIN KRALIDIR”
“Cumhurbaşkanımız bugüne kadar beni şike konusunda hiç uyarmadı. Önümüzü kesmedi. Allah razı olsun. Yeğeni ve koruması Ali Erdoğan adamın kralıdır. Zaten fanatik ve hasta derecede Trabzonsporlu. Ona minnettarım. Hep, Trabzonspor için uğraş verdi. Aynı şeyi Mustafa Erdoğan için söyleyemeyeceğim. Ne yazık ki, o da Fenerbahçe yanlısı tavır koydu. Herkes bilsin ki Cumhurbaşkanımız, Trabzonspor için her türlü gayreti sarf etti. Hatta bana tek bir defa ‘ Trabzonspor hukuk yolu ile hakkının peşini bırakmasın’ dedi. Kamuoyunda bazı şeyler çok yanlış biliniyor.”

“TRABZONSPOR’DA HEP YALNIZ KALDIM”
‘Trabzonspor’da hep yalnız kaldım. Benim de hatalarım oldu elbet. Fakat birileri bize destek oldu da biz mi ‘sen uzak dur’ dedik. Herkes destek vermek için ‘benim dediğimi yap’ mantığıyla baktı. Yüzümüze gülenler, Ankara’da hükümet çevrelerinde ikiyüzlü bir tavırla aleyhimize konuştu. Trabzonspor başkanını siz her çevrede kötüleyeceksiniz. Bu ahlaki mi? Biz durup dururken mi camia içinde birilerine balta çektik? Sorun bakalım, Ankara’da benim için ‘Bırakın şu manyağı’ diyen büyüklerimiz kimdi? Devletin valisi, devletin belediye başkanı, bir önceki dönem Trabzonspor için 15 binin üzerinde kombine bilet satarken, bizim dönemde aynı insanlar, 2 bin kadar bile bilet satış katkısı yapmadı. Neden? Vali ya da belediye başkanı için tek olumsuz kelime konuşmuş muydum? Ben hangi kulübün başkanıydım? Demek ki onlara da ‘Sakın destek olmayın’ diyen birileri vardı.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...