Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor hocasını buldu!

Trabzonspor hocasını buldu!

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kulübü, Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Futbol Federasyonu’ndan alınan izinle bordo-mavili takımın başında Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçlarında sahaya çıkan Sadi Tekelioğlu ile bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sözleşme imzalandığı bildirildi.

Trabzonspor hocasını buldu!
Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme yapıldığı ve bordo-mavili takımın tecrübeli çalıştırıcı yönetiminde Çaykur Rizespor maçına çıkacağı belirtildi.
Bordo-mavili kulüp, daha önce ilk yarının bitimine kadar Tekelioğlu ile devam edeceği yönünde açıklama yapmıştı. Kulüp yetkilileri, Futbol Federasyonu’nun talimatları gereği ikinci kez 3 maçlık anlaşma yapılamayacağını ve bu sebeple Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar anlaşma imzalandığını açıkladı.
Trabzonspor, Tekelioğlu yönetiminde Gençlerbirliği ve Eskişehirspor’u mağlup etmiş, deplasmanda ise Fenerbahçe’ye mağlup olarak 3 maçta 6 puan toplamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...