Diego Ribas, Fenerbahçe'ye yarardan çok zarar veriyor

Düzenleyen:
Diego Ribas, Fenerbahçe'ye yarardan çok zarar veriyor

SPOR Haberleri

Pereira’nın gelmesiyle performansını yükselten sambacı, bu kez de yaptırdığı penaltılar ve Celtic maçında gördüğü kırmızı kartla eleştiriliyor

M.EMİN ULUÇ- Fenerbahçe’deki ilk sezonunda kırılgan yapısı nedeniyle eleştirilen ve sarı-lacivertlilerin oynadığı 45 maçın 30’unda forma giyebilen Diego Ribas, Vitor Pereira döneminde bambaşka bir görüntü sergilemeye başladı. Fenerbahçe’de oynayabilmek için çok daha fazla mücadele etmek zorunda olduğu fark eden sambacı, daha çok koşmaya, daha fazla sorumluluk almaya başladı. Ancak fazla konsantrasyon nedeniyle ipin ucunu kaçırdı. Akhisar ve Gaziantep maçlarında yaptırdığı penaltılarla beraberliğe neden olan Diego Ribas, Celtic karşısında da centilmenlik dışı faulden kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakınca Fenerbahçe gol yedi. Bu sezon 1 gol, 3 asistle oynayan sambacı, 3 kritik hatayla da takımını 3 galibiyetten etti.

Pereira sahip çıkıyor
Yaptırdığı penaltılar nedeniyle çok fazla eleştirilmeyen Diego, kasti tekmeden kırmızı kart görünce işin rengi değişti. Sambacının bu hareketi Başkan Aziz Yıldırım’ı tam anlamıyla çileden çıkarırken, yönetimin, Diego’ya 30 bin avro para cezası vermeyi düşündüğü öğrenildi. Hafta içinde yapılacak toplantıda Diego’yla ilgili karar alacak yönetimin UEFA’den gelecek cezaya göre bu rakamı daha da yukarı çekebileceği belirtildi. Ancak, Vitor Pereira, bu sezon oynanan 24 maçın 21’in forma verdiği oyuncusundan son derece memnun. Celtic maçı sonrası Diego’ya herhangi bir eleştiri getirmeyen Portekizli çalıştırıcının, yarın oynanacak Başakşehir karşılaşmasında da 10 numaradan vazgeçmeyeceği öğrenildi. 

Başakşehir startı verildi
F.Bahçe yarın Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Celtic maçında forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadı. G.Antep ve Celtic maçlarını kaçıran Robin van Persie dün yapılan idmanın tamamında yer aldı.


Fener’in maç günü değişti
- UEFA, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi son 32 turundaki ilk maçını, 16 Şubat'ta oynayacağını belirtti. Yapılan açıklamada, seri başı olmayan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin evinde oynayacağı ilk maçların aynı güne denk gelmemesi için sarı-lacivertlilerin 16 Şubat Salı günü saat 19.00'da sahaya çıkacağı bildirildi.

Basel’deki finale kilitlendiler
- Avrupa Ligi’nde gruptan çıkan Fenerbahçeli oyuncular kura çekiminde kiminle eşleşeceklerini önemsemiyor. Takımda taşların yerine oturduğunu belirten sarı-lacivertliler, “Kim gelirse gelsin. Mümkünse en iyisi olsun. Önemli değil. Bizim hedefimi Basel’deki finale çıkmak” diyerek iddialarını ortaya koydu.

Fatura Nadir Çiftçi’ye kesildi
- Avrupa Ligi’ne grup sonuncusu olarak veda eden Celtic’te ­­Nadir hedef tahtasına konuldu. 23 yaşındaki Türk golcünün performansına tepki gösteren Celtic taraftarları sosyal medyadan sert eleştiriler yaparken, kulüp yönetimine, “Onu Türkiye’de bırakın mesajı yolladı. 

Ba: Kulübeyi hiç sevmiyorum
Celtic maçında cezalı Kjaer’in yerini dolduran Ba, sergilediği performansla tam not alırken hocasına mesaj yollamaktan da geri kalmadı. Yedek kalmaktan mutsuz olduğunu söyleyen Senegalli stoper, “Kulübede oturmayı sevmiyorum. Ama burası büyük bir kulüp. Her zaman çalışmaya devam ediyorum” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...