Mustafa Denizli 3 transfer istedi

Mustafa Denizli 3 transfer istedi

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, eksikleri tespit edip başkan Dursun Özbek'ten üç takviye talep etti. Deneyimli teknik adam bir yabancı orta saha, bir forvet ve bir de sol bek alınmasını istedi.


Devre arası transferini dört gözle bekleyen takımların başında şüphesiz Galatasaray geliyor. 
Her ne kadar “henüz transfer için konuşmak erken” dese de, Mustafa Denizli’nin takviye yapılması gereken yerleri başkan Dursun Özbek’e ilettiği ortaya çıktı. 
Denizli’nin, Selçuk İnan’ın yanına Melo’nun boşluğunu doldurabilecek bir yabancı ön libero, Burak’ın alternatifi olacak bir forvet ve Carole’un yetersizliği nedeniyle de bir sol bek istediği öğrenildi. 
Devre arası hazırlık dönemine kadar öncelikli olarak ön libero sorununun çözülmesini isteyen Denizli, Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları son Astana maçında, Kamerunlu stoperi Chedjou’yu bu bölgede denemiş, performansını beğendiğini söylemişti.

SAĞ BEKTE SABRİ VE DENAYER’LE DEVAM
Başkan Dursun Özbek ile görüşmesinde, Chedjou ile devre arasına kadar idare etmeyi planladığını söyleyen Denizli, bu bölgeye mutlaka yeni bir oyuncu transfer etmek zorunda olduklarının altını çizdi. Yönetimden bir forvet ve bir de sol bek oyuncusu isteyen tecrübeli hoca, sağ bekte ise Sabri ve Jason Denayer ile sezon sonuna kadar devam etme kararı aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...