Es Es'e bir darbe de Antep'ten!

Düzenleyen:
Es Es'e bir darbe de Antep'ten!

SPOR Haberleri

Süper Lig'de kötü günler geçiren Eskişehirspor'a bir darbe de Gaziantepspor'dan geldi. Rakibini 2-1'le geçen Antap ise rahat bir nefes aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasındaki maçta Eskişehirspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi Gaziantepspor 2-1 kazandı.Gaziantepspor’a galibiyeti getiren golleri Chibuike ve Mustafa Durak kaydederken Eskişehirspor’un tek sayısı ise Emre Güral’dan geldi.

Gaziantepspor'da Marcal 83. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyundışı kaldı.

Bu galibiyetle Gaziantepspor puanını 19’a çıkarırken Eskişehirspor ise 7 puanla yine son sırada kaldı.

ESKİŞEHİRSPOR: 1 - GAZİANTEPSPOR: 2
Stat:
Atatürk
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Erdem Bayık, Oğuz Terzi
Eskişehirspor: Boffin, Birol Parlak, Sezgin Coşkun, Kamil Ahmet Çörekçi, Özgür Çek (Dk. 26 Kaan Kanak), Causic, Alparslan Öztürk (Dk. 83 Onur Bayramoğlu), Lawal, Emre Güral, Engin Bekdemir (Dk. 72 Ben Khalifa), Pinto
Gaziantepspor: Karcemarskas, El Yasa, Erdem Şen, Camara (Dk. 76 Emre Nefiz), Muhammet Demir, Chibuike (Dk. 86 Abdülkadir Kayalı), Arokoyo, Orhan Çınar, Mustafa Durak (Dk. 67 Abuda), Barış Yardımcı, Marcal
Goller: Dk. 13 Chibuike, Dk. 66 Mustafa Durak (Gaziantepspor), Dk. 64 Emre Güral (Eskişehirspor)
Kırmızı kart: Dk. 83 Marcal (Gaziantepspor)  
Sarı kartlar: Dk. 40 Chibuike, Dk. 43 Camara (Gaziantepspor), Dk. 41 Emre Güral (Eskişehirspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...