Takımdan Tolga'ya tam destek

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Takımdan Tolga'ya tam destek

SPOR Haberleri  / Sabah

Sporting maçında yediği hatalı goller nedeniyle ağır tepkilere maruz kalan Tolga Zengin'e takım arkadaşlarından ve kulüpten tam destek geldi

Avrupa'ya veda edişte faturanın kaptan Tolga Zengin'e kesilmesi ve tecrübeli kaleciye özellikle sosyal medyada eleştiri sınırlarını aşan tepkilerin gösterilmesi siyah-beyazlı futbolcuları harekete geçirdi. Oğuzhan, Cenk, Olcay, Ersan, Gomez ve İsmail gibi isimlerin başı çektiği oyuncular, Tolga'yla görüşerek moral ve destek verdiler. 

BİR HATA VARSA HEPİMİZİN
"Hepimiz Tolga'yız" yaklaşımını sergileyen futbolcular, "Ortada bir hata varsa hepimizin. Eleştirileri anlarız ama bunun saldırıya dönüşmesini kabul edemeyiz. Vefat etmiş bir annenin ardından dil uzatacak kadar düşenler Beşiktaşlı olamaz. Birlik ve beraberliğimizin bozulmasına izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandılar. 

YANIT G.SARAY GALİBİYETİ
Sporting Lizbon mağlubiyetinin ardından Beşiktaş'ın her kulvarda havlu atmış gibi izlenim oluşturulduğunu da belirten oyuncular, "Kimse bize böyle bir muamelede bulunamaz. G.Saray'ı yenip liderliğimizi sürdüreceğiz. İnşallah sezon sonunda da şampiyonluk hedefine ulaşacağız" dediler. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...