Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa'yı sarstı! Talipleri arttı

Avrupa'yı sarstı! Talipleri arttı

SPOR Haberleri

Celtic maçında şov yapan ve haftanın en iyisi seçilen Gökhan Gönül, İspanyol Valencia'nın transfer listesine ilk sıradan girdi. Fenerbahçe ise, sözleşmesi sona erecek yıldızı kaçırmamak için maaşında iyileştirme yapmaya hazırlanıyor.

Sezon başında sakatlığı nedeniyle formayı Şener Özbayraklı’ya kaptıran Gökhan Gönül’ün dönüşü tam anlamıyla muhteşem oldu. 7. haftada Akhisar Belediyespor maçıyla yeşil sahalara yeniden adım atan milli yıldız, Gaziantepspor mücadelesinin ardından UEFA Avrupa Ligi’nde Celtic maçındaki performansıyla ayakta alkışlandı. 
30 yaşındaki savunmacı, ortaya koyduğu futbolla Avrupa’da haftanın en iyi oyuncusu seçilirken, La Liga ekiplerinden Valencia’nın yeni teknik direktörü Gary Neville’ın dikkatini çekmeyi başardı. 

Prensip anlaşması iddiası!
İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Gökhan Gönül’ü Celtic maçında takip eden İngiliz çalıştırıcı Neville’ın tecrübeli oyuncuya hayran kaldığı, yönetime verdiği talimatla İspanyol devinin Gökhan için çalışmalara başladığı, hatta sezon sonu için milli oyuncuyla prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi.  

Fenerbahçe harekete geçti
Emektar futbolcusunu kaptırmak istemeyen Sarı-Lacivertliler’in ise devre arasında Gökhan ile masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi. 2007 yılından bu yana Sarı-Lacivertli formayı başarıyla terleten 2. kaptan Gökhan’a yönetimin iyi bir teklif hazırladığı kaydedilirken, maaşında önemli ölçüde artış yapılacağı gelen haberler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...