Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oluyor

Düzenleyen:
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oluyor

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde ikinci tur kura çekimi bugün İsviçre’de gerçekleştirilecek. Seri başı olmayan temsilcilerimizi zorlu rakipler bekliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçlarının kura çekimi bugün İsviçre'de yapılacak. Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 13.00'te başlayacak. Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından TSİ 14.00'te de UEFA Avrupa Ligi'nde 2. turda mücadele edecek Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli olacak.
Avrupa Ligi statüsü doğrultusunda, 12 grubu lider tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3. olarak Avrupa Ligi'ne giden 8 takım arasında en iyi 4 dereceyi elde eden ekipler seri başı olacak. 
Fener iki gün erken oynayacak
Gruplarını 2. bitiren 12 takım ve Devler Ligi'nde en kötü 4 dereceyi alan kulüpler ise 2. torbadan kura çekimine katılacak. 32 takımın mücadele edeceği eleme turunda, aynı gruptan gelen ya da aynı ülkenin federasyonuna bağlı takımlar eşleşemeyecek.
Buna göre A Grubu'nu 2. sırada bitiren Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde grupta 3. olup Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Galatasaray, 2. torbada yer alacak. Çekilişte seri başı kulüpler, 18 ve 25 Şubat 2015'te yapılacak maçların ikincisini sahasında oynayacak. Fenerbahçe, ilk maçını, aynı kentte iki karşılaşma yapılmasına izin verilmediği için 16 Şubat'ta yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...