Dilmen fena patladı: Babanın malı değil orası!

Düzenleyen:
Dilmen fena patladı: Babanın malı değil orası!

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir maçında oyundan çıkarken tepki gösteren Fenerbahçe'nin golcüsü Fernandao'yu sert bir dille eleştirdi.

Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir’i 1-0 yendiği karşılaşmada oyundan çıkarken gösterdiği tavır ile gündeme oturan Fernandao’ya en sert eleştiri Rıdvan Dilmen’den geldi. NTV Spor’da yayınlanan “Yüzde Yüz Futbol” programında maçı değerlendiren Dilmen, Brezilyalı golcüye sert çıktı.

Fernandao’nun oyundan çıktığı anı değerlendiren Dilmen, şunları söyledi:

"Fenerbahçe formasını giyen oyuncu, oyundan alındıktan sonra soyunma odasına gidemez. Öyle bir şey yok. Babanın malı değil orası. Protesto eder gibi gitmek olmaz. Sen kimi, neyi protesto ediyorsun? Kenarda bekleyen oyuncu Van Persie, hocan seni tercih etmiş. Gol sesini soyunma odasında mı dinleyeceksin? Ekmek yiyorsun orada. Fenerbahçe’nin teknik direktörüne böyle yapılmaz. Skor 0-0 oyundan yürüyerek çıkıyorsun… Koşarak çıkacaksın."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...