Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayaalp: Maddiyat beni şımartmadı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kayaalp: Maddiyat beni şımartmadı

SPOR Haberleri  / DHA

Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, Bosna-Hersek Anadolu İmamhatip Lisesi'nde düzenlenen buluşmada konuştu

Bosna-Hersek Anadolu İmamhatip Lisesi'nde düzenlenen 'Rol model ve öğrenci buluşmaları' konulu panelde konuşan Rıza Kayaalp, öğrencilerle bir araya geldi. Milli takım antrenörü Yrd.Doç.Dr.İbrahim Şahin'le birlikte söyleşiye katılan Kayaalp, spor hayatı boyunca yaşadıklarını anlatırken şöyle konuştu:

"Eksiğim olan Olimpiyat madalyasını kazanmak istiyorum. Çok zorlu bir antrenman süreci geçiriyorum. Tonlarca ağırlık kaldırıyorum. Bir antrenmanda 3-4 kilo ter akıtıyorum. Bunları yapmak zorunda olduğumu bildiğim içinde çalışmalarımı hiçbir zaman aksatmadım. Antrenmanlarımı her gün severek yaptım. Bir sporcunun başarılı olması için en iyi şekilde hocasını dinlemesi ve en iyi şekilde antrenmanını yapması lazım. Bunun için öğrencilerin de her dersi önemseyip bilgileri en iyi şekilde öğrenmesi gerekir.''

"KENDİNİZE GÜVENİN"

Öğrencilerin sorularına da cevap veren Rıza Kayaalp, çok çalışılması, hiç bir zaman da umutsuzluğa düşülmemesi gerektiğini vurgularken şöyle devam etti:

"Başarılı bir sporcunun bizden şampiyonluk beklentisi olan insanların beklentisini boşa çıkartmamak lazım. Şampiyonluk veya maddiyat şımartmadı. Hiçbir zaman karakterimi bozmadı ve rakiplerimi küçümsememi sağlamadı. Her zaman küçülmesini de bildim ve nerden geldiğimi unutmadım. Ne oldum değil, ne olacağım diyenlerdenim. Bunları yaptığım sürece de karakterim de bozulmayacak, sonraki şampiyonalarda alacağım madalyalarda inşallah hep altın olacak."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...