Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolga sakatlığı

Düzenleyen:
Tolga sakatlığı

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın kalecisi, “Maça çıkarsam yuhalanaca-ğım. Zaten belimde de ağrı var” diyerek öğle saatlerinde kampı terk etti

Sporting Lizbon maçında yediği hatalı gollerden sonra taraftarların üstünü çizdiği Tolga Zengin tüm ısrarlara rağmen derbiye çıkmadı. Tribünlerin baskısına rağmen Teknik Direktör Şenol Güneş’in forma vermek istediği tecrübeli kaleci maç günü belindeki ağrıları bahane ederek maça çıkmayacağını teknik heyete iletti. Başkan Fikret Orman’ın maçtan bir gece önce kampa giderek moral vermeye çalıştığı Tolga Zengin, Şenol Güneş’in “Maçta seni oynatacağım. Kendini buna göre hazırla” şeklindeki konuşmalarına rağmen tecrübeli çalıştırıcıya, “Maça çıkarsam yuhalanacağım. Zaten belimde de ağrı var” diyerek öğle saatlerinde kampı terk etti. Yaşanan gelişmelerin ardından maç günü Teknik Direktör Şenol Güneş, Günay Güvenç’e “Hazır ol” talimatı verdi. Kulüp de maça saatler kala Tolga’nın belindeki ağrıların birkaç gün önce başladığını ve tüm tedavilere rağmen düzelmediğini belirten bir açıklama yayınladı. 
Zihinsel olarak hazırdı!
Oyuncusunun zihinsel olarak bu maça hazır olduğunu iddia eden Şenol Güneş, “Türkiye’de haber kirliliği yok, niyet bozukluğu var! Tolga dün antrenmana çıktı, sırtında gerginlik vardı. Kampa geldiğinde bekledik, sabah geçmediği için kadroya almadık” gerekçesini ileri sürdü. 
Dilmen: Oynamak istemedi
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ise konuyla ilgili olarak, “Ben tahmin ediyorum ki, Tolga oynamak istememiştir. Bundan sonra ayrılmak zorunda kalabilir. Maç kötü bitseydi, Tolga’nın hiç hatası olmasa da tepki olurdu. Ama dönüşü de olabilirdi” sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...