Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu Kartal çıldırmış

Bu Kartal çıldırmış

SPOR Haberleri

Gol pozisyonlarında 9-1, kornerlerde 9-1, Şutlarda 20-7 gibi ezici üstünlük sağlayan Beşiktaş, rakibini ceza alanına bile sokmadı. Kartal'ın Lizbon maçı sonrası, reaksiyonu da büyük alkış topladı.


Çok değil, 3 gün önceydi. UEFA Avrupa Ligi'ne 'acı' bir şekilde veda eden, en büyük hedeflerinden birini kaybeden Beşiktaş, kelimenin tam anlamıyla şoktaydı. Üstüne üstlük, belki de ligin gidişatını belirleyecek Galatasaray derbisi kapıya dayanmıştı. İşte bu noktada Kartal'ın nasıl reaksiyon vereceği, ayağa kalkıp kalkamayacağı kritik önem taşıyordu. Kartal, ayağa kalkmakla yetinmedi, adeta şahlandı. Cim Bom'u 1-0 geriden gelerek dize getirmeyi başaran Siyah-Beyazlılar'ın tabeladaki üstünlüğü tek; iki takımın sergilediği futbollar çok farklıydı. 
Maç sonrası istatistikler, bu farkı net bir şekilde ortaya koyacak, Galatasaray'ın büyük bir farktan kurtulduğunu işaret edecek türdendi. 

KALEYİ BİLE GÖSTERMEDİ
Maç sonrası topla oynama oranlarındaki üstünlük %51-49 gibi bir rakamı ortaya koysa da, hücum üretkenliğini gösteren rakamlar bambaşkaydı. Zira gol pozisyonlarında 9-1, kornerlerde 9-1, şutlarda 20-7, isabetli şutlarda 10-5 gibi ezici bir üstünlük sağlayan Siyah Beyazlılar, Muslera'nın adeta duvar örmesiyle rakip ağları 2 kez sarsabildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...