Galatasaray: Bunu hak etmedik

Düzenleyen:
Galatasaray: Bunu hak etmedik

SPOR Haberleri

6 ay önce şampiyonluk kutlaması için Florya'ya akın eden taraftarın bu defa protestoya gelmesinin şaşkınlığını yaşayan sarı-kırmızılılar, "Bize yapılan büyük haksızlık" dedi

Beşiktaş'a yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Galatasaray'da mağlubiyetten çok, maçtan sonra Florya'daki protestonun şoku yaşanıyor. Sarı-kırmızılı taraftarların derbide alınan mağlubiyet sonrası soluğu Florya'da alması ve yaptıkları tezahüratlarla hem takımı hem yönetimi protesto etmesi büyük şaşkınlığa sebep oldu. Galatasaraylı futbolcular, taraftar tepkisi yüzünden uzun süre Metin Oktay Tesisleri'nden çıkmayıp geceyi sohbet ederek geçirirken, özellikle yabancı oyuncuların tedirgin oldukları ifade edildi. Futbolcuların aralarında yaptıkları sohbette, "Daha 6 ay önce şampiyonluk kutlayan taraftarın, bu sezon yaşanan ilk derbi yenilgisinde tepkisini böyle şiddetli bir şekilde göstermesi normal değil. Bir takımın iyi günü olduğu gibi kötü günü de olabilir. Ama taraftarı iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de destek vermesi gerekir. Daha yeni teknik adam değişikliği yaşadık. Her şeyin kısa sürede düzelmesini beklemek büyük haksızlık" yorumunu yaptı. 
Daha her şey bitmedi
Kaptan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın yabancı takım arkadaşlarını sakinleştirmek için büyük çaba sarf ettikleri öğrenilirken, özellikle Lukas Podolski'nin taraftar tepkisinden dolayı şoka girdiği ve bu durumu anlayamadığını söylediği bildirildi. Podolski, takım arkadaşları ile yaptığı sohbette, "Henüz her şey bitmedi. Kadıköy’de Fenerbahçe'ye yenilmedik. Trabzon'u Trabzon'da yendik. İlk kez derbi kaybettik ve sezonun ikinci yarısında tüm derbileri sahamızda oynayacağız. Taraftar bizimle olması gerekirken, bize saldırıyor. Bu adil değil" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı futbolcular, maçın hakemi Mete Kalkavan'ın da sonuca direkt etki etmese de, verdiği ve vermediği faullerle maçı Beşiktaş'ın domine etmesini sağladığı görüşünü ileri sürdü. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...