Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım'dan Caner'e tepki: 'Kendine gel'

Aziz Yıldırım'dan Caner'e tepki: 'Kendine gel'

SPOR Haberleri

Hakem Cüneyt Çakır'a itirazı nedeniyle 45'te sarı kart gören Caner Erkin devrede başkanın tepkisiyle karşılaştı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Önce UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Molde ardından Gaziantep karşılaşmasında kırmızı kart gören Kanarya, her iki maçı da 10 kişi tamamlamak zorunda kalmıştı. Özellikle Diego'nun sorumsuzca gördüğü kırmızı kart camiada tepki toplarken, Başakşehir maçında da benzer bir olay yaşandı. Cezalı Hasan Ali Kaldırım'ın yokluğunda formayı kapan Caner Erkin, ilk yarıda Uğur Uçar'ın yaptığı faul sonrası oldukça sinirlenmiş, hakem Cüneyt Çakır'la da sık sık diyaloğa girmişti. 45'te yine hakem Çakır'a yaptığı itiraz sonrası sarı kart gören Caner, devre arasında Başkan Aziz Yıldırım tarafından uyarıldı.

'NEDEN BÖYLE DAVRANIYORSUN?'
Caner'in gergin tavırlarına sininlenen ve ilk yarı biter bitmez soyunma odasına inen Başkan Aziz Yıldırım, yıldız sol beki sert birşekilde uyardı. Molde ve Gaziantep maçlarında olduğu gibi Başakşehir karşısında da takımın 10 kişi kalıp zorlanmasını istemeyen ve bu nedenle Caner'e daha dikkatli olmasını söyleyen Başkan Yıldırım'ın, 'Kart görmek için çabalıyor gibisin, bu kadar sorumsuzluk olmaz. Neden böyle davranıyorsun? Takımı eksik bırakacaksın. Kendine gel ve daha dikkatli ol' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...