Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Koloskov, 'UEFA, Fenerbahçe eşleşmesine izin vermemeliydi'

Düzenleyen:
Koloskov, 'UEFA, Fenerbahçe eşleşmesine izin vermemeliydi'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova eşleşmesini yorumlayan Rusya Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Vyacheslav Koloskov, UEFA'yı sert eleştirdi ve önerilerde bulundu.

Rusya Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Vyacheslav Koloskov, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe eşleşmesini değerlendirdi, çarpıcı ifadeler kullandı. İki ülke arasındaki durum itibariyle varolan gerginliğe dikkat çeken Koloskov, böyle bir eşleşmeye izin verilmemesi gerektiğini savundu. Rus basınına konuşan Koloskov, "UEFA'nın kararının mantıklı bir tarafı yok. Gerçi resmen bir askeri harekat durumu yok. Diplomatik ilişkiler kopmadı. Ancak yüksek tansiyon var! Neden durum daha da ağırlaşsın ki? Kuradan önce Türk ve Rus takımlarının ayrıldığı açıklanabilirdi" dedi.

'UEFA sorun oluşturuyor'

Onursal Başkan Koloskov şöyle devam etti: "Şimdi organizatörler, federasyonlar ve kulüpler, maçların nasıl rahat bir ortamda yapılabileceğine kafa yoruyorlar. Bir futbol bayramı oluşturmak yerine, probleme neden oluyorlar. UEFA yeteri kadar zeki değil".  

-Rusya ile Ukrayna kulüplerinin birbirleriyle karşılaşmasını engelleyip de, Türkiye ile Rusya için böyle bir yola başvurmamak nasıl bir mantık sizce?

"Ortada mantıklı bir durum yok. Yalnız bir akıl yoksunluğu var. Dediğim gibi UEFA sorun oluşturdu"

-Şimdi riskler nasıl en aza indirgenecek? Rus taraftarlara Türkiye deplasmanı ve Türk taraftarlara da Rusya deplasmanı yasaklanmalı mı?

"Belki bazı anlaşmalar yapılabilir. Tarafsız bir saha olabilirdi. Ancak o zaman da o ülke kendisi risk almış olurdu, kurban haline gelebilirdi. Bir çıkış yolu bulmak gerekir. Deplasman taraftarına tribünleri kapamak mantıklı olur"

Kaynak : Milliyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...