'Galatasaray, Tiote'yi istiyor' iddiası!

'Galatasaray, Tiote'yi istiyor' iddiası!

SPOR Haberleri

Ocak ayında Melo'nun boşluğunu doldurmak isteyen Galatasaray için İngiliz basını sürpriz bir isim ortaya attı: Cheick Tiote...

Süper Lig'de ilk devrenin sona ermesine 2 maç kala zirvedeki takımlar Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin oldukça gerisinde kalan Galatasaray, gözünü transfere çevirdi.

Transfer döneminin son gününde Melo'nun takımdan ayrılması sonrası sezon içinde o bölgede büyük sorunlar yaşayan Sarı-Kırmızılılar, ilk planda orta sahaya takviye yapmayı düşünüyor.

'Galatasaray, Tiote'yi istiyor' iddiası!

Mustafa Denizli, şu ana kadar istediği oyuncularla ilgili yönetime herhangi bir rapor sunmazken, Sarı-Kırmızılılar için flaş bir isim ortaya atıldı.

İngiltere'de yayın yapan The Chronicle, Galatasaray'ın Newcastle United'da forma giyen orta saha oyuncusu Cheick Tiote'yi transfer etmek istediğini yazdı.

Haberde, Türkiye'de 20 kez şampiyonluk yaşayan Galatasaray'ın, Podolski ve Sneijder gibi yıldızların yanına Tiote'yi eklemek istediği belirtildi.
1 kere 90 dakika forma giydi

Premier Lig'de Steve McLaren yönetimindeki Newcastle United 16 maç sonunda 15. sırada yer alırken, Fildişili yıldız Tiote 8 maçta forma giydi. Deneyimli oyuncu bu maçlardan yalnızca Bournemouth'a karşı 90 dakika sahada kalabildi. 

Kulübüyle 1.5 yıllık kontratı bulunan Tiote'in ismi, performansının zirvede olduğu dönemlerde Chelsea ve Manchester United gibi takımlarla anılmış, ancak transfer gerçekleşmemişti.

Geçtiğimiz ay Newcastle United'daki geleceğiyle ilgili konuşan Cheick Tiote, ''Neler olacak henüz bilmiyorum. Şu an odaklandığım tek şey, takımıma yardım etmek'' ifadelerini kullanmıştı.

Twente'de de birlikte çalıştığı hocası Steve McLaren'ın, Tiote'nin satılıp satılmayacağı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde vermesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...