Ataman: Aziz Yıldırım saygı duymalı

Ataman: Aziz Yıldırım saygı duymalı

SPOR Haberleri

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı koçu Ergin Ataman, bir süre önce Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadığı polemik konusunda açıklama yaptı.


NTVSPOR yorumcusu Rıdvan Dilmen'in her hafta başka bir üniversitede düzenlediği Adil Oyun isimli programına konuk olan Ergin Ataman, Aziz Yıldırım ile yaşadığı gerginlik hakkında konuştu.
Bir süre önce Aziz Yıldırm'ın kendisiyle ilgili yaptığı sert açıklamalara cevap veren Ataman, konunun tekrar hatırlatılması üzerine kısa ve dostane bir mesaj verdi.

Ergin Ataman'ın açıklaması şu şekilde:
"Basın sağolsun böyle şeyleri sever. Bir laf söylendiğinde aradan cımbızla laf alınır. Biri diğerine cevap versin istenir."
'Bana saygı duysun'
"Benim tek istediğim bir şey var. Ben Fenerbahçe Kulübü Başkanı'na saygı duyuyorum. Fenerbahçe Kulübü Başkanı da Ergin Ataman olarak bana, bu zamana kadar Türk basketboluna verdiğim emekler nedeniyle saygı duysun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...