HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Milli atlet cezaevine girdi

Düzenleyen: /
Milli atlet cezaevine girdi
Yasemin Çiloğlu, , Haber

SPOR Haberleri

3 yıl önce Berlin’de 4.53’lük atlayışıyla birinci olan Yasemin Çiloğlu, aldığı telefonun taksidini ödeyemeyince Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi

2012 yılında Özel Sporcular Atletizm Milli Takımı’nda yer alan ve Berlin’de düzenlenen atletizm yarışlarında uzun atlamadaki 4.53’lük derecesiyle olimpiyat barajını aşan engelli milli sporcu Yasemin Çiloğlu, ödeyemediği cep telefonu borcu sebebiyle cezaevine girdi. Denizli’de yaşayan 22 yaşındaki Çiloğlu, 3 yıl önceki başarısının ardından kendisine maddi ve manevi anlamda sahip çıkılmadığını düşünerek, sporu bırakmak zorunda kaldı. Bir iş yerinde çalışarak geçimini sağlayan eski milli sporcu, elden taksitle satış yapan bir mağazadan farklı zamanlarda iki cep telefonu aldı. Taksitleri ödeyemeyen genç kız, firmanın şikâyeti üzerine gözaltına alınıp Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. Yaşanan olaylardan sonra baba Süleyman Çiloğlu, kızının 5 bin 265 lira tutan borcu ödemek için harekete geçti. Arabasını yarı fiyatına satan baba , “Kızım dışarı çıkaracağım” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...