Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eto'o'nun keşfettiği 19 yaşındaki forvet

Eto'o'nun keşfettiği 19 yaşındaki forvet

SPOR Haberleri

Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o, genç yetenek Birkan Öksüz'ü kupa maçında oyuna aldı.


Antalyaspor'u maçlara hazırlayan Kamerunlu yıldız oyuncusu Samuel Eto'o, takımının Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Giresunspor karşılaşmasında yedek kulübesinde heyecandan yerinde duramadı.

Antalyaspor yönetiminin teknik sorumlu Mehmet Uğurlu'yla birlikte takımın başına getirdiği yıldız golcü, salı akşamı oynanan Giresunspor karşılaşmasını yedek kulübesinden takip etti. Daha önceki Ziraat Türkiye Kupası maçlarında 18 kişilik kadroda yer almayan 34 yaşındaki futbolcu, Giresunspor karşılaşmasında yedekler anasında sahaya çıktı.

İLK KEŞFİNİ YAPTI
Antalyaspor'un maçtaki oyuncu değişikliğine de karar veren Eto'o, 79'uncu dakikada genç futbolcu Birkan Öksüz'e sahada görev verdi. Antalyaspor'un altyapısında yetişen ve geçen hafta profesyonel olarak takımda yer alan 19 yaşındaki Birkan, ilk resmi maçında forma giydi. Maçın 2'nci yarısında Birkan'ı ısınması için saha kenarına gönderen tecrübeli futbolcu, genç oyuncuyu sahaya girmeden önce de konuşmasıyla motive etti.

TAKTİK VERDİ
Maç başlamadan önce takım arkadaşlarını saha kenarında toplayıp, kısa konuşma yaparak motivasyonunu artıran Eto'o, karşılaşma boyunca da saha kenarında futbolculara hem taktik verdi, hem de oyun düzenini sağladı. Antalyaspor'un yediği ilk golden sonra morali bozulduğu gözlenen yıldız futbolcu, kırmızı-beyazlı takımın maçtaki beraberlik golüyle de sevinç yaşadı. Takım arkadaşlarını yedek kulübeden sık sık uyaran Kamerunlu yıldız, galibiyeti getiren golden sonra büyük sevinç yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...