Benim gözümü korkutamazlar

Benim gözümü korkutamazlar

SPOR Haberleri

Bazı kişilerin geçmişin araştırılmasından memnun olmadığını kaydeden Özbek'in, "“Ortalığı karıştırsınlar diye kimin ne kadar para verdiğini biliyorum” dediği ortaya çıktı

Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında sarı-kırmızılı taraftarların, Florya'yı basması, tesislere ve basına saldırmasıyla ile ilgili olarak Başkan Dursun Özbek'ten sert ifadeler geldi. Özbek, bunun takıma, futbolculara veya teknik direktör Mustafa Denizli'ye karşı yapılmış bir eylem olmadığını tamamen kendisini ve yönetimi zor durumda bırakmaya yönelik bir eylem olduğunu iddia etti ve camiayı karıştıracak bir iddia ortaya attı. 

Tepkileri hak etmedim
Özbek bir dost ortamında, olayın planlı olduğunu belirterek, "Orayı gidip 'ortalığı karıştırsın' diye 10-15 kişiye kimin ne kadar para verdiğini... Ne sözler verdiğini... Nerede konuşup, neler vadettiklerini biliyorum" dedi. Galatasaray'ı düzlüğe çıkarmak için elini taşın altına soktuğunu ama hiç beklemediği tepkiler aldığını kaydeden Galatasaray Başkanı'nın, "Ben ne düşünüyorum, onlar ne yapıyor! Tek korkuları tekerlerine çomak sokmam. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, son 10 yılda bu kulübün kanını emenleri ortaya çıkaracağım" diyerek sert sözler söylediği ortaya çıktı. Başkan Dursun Özbek, istifa çağrılarına karşı da rest çekti. Olağanüstü kongreye gidilmesi için imza toplandığı şeklindeki haberlere tepki gösteren Özbek, görev süresini tamamlamaya kararlı olduğunu ifade ederek, "Madem bu kadar meraklılar 1600 imza toplasınlar, bırakayım. Ama bu imzaları toplayamayacaklarsa da hiç konuşmasınlar" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...