Bir devir kapanacak

Bir devir kapanacak

SPOR Haberleri

Yönetim, Burak'ı satış listesine koyacak. Sözleşmesi uzayan Umut'la da anlaşılıp yollar ayrılacak. Forvete yeni adaylar Remy&Kweuke


Galatasaray'da bu sezon bekleneni veremeyen Burak Yılmaz ile Umut Bulut'un bileti kesildi. İki oyuncunun son dönemdeki saha içi performanslarının yönetim içinde büyük memnuniyetsizlik oluşturduğu biliniyordu. Yönetimin, forvette 'değişime' gitme kararı aldığı ve iki yıldızı gözden çıkardığı iddia edildi. Burak'ın devre arasında satış listesine konacağı, bonservis bedeli olarak da 8 milyon euro rakam belirlendiği öğrenildi. Sözleşmesi opsiyon maddesi nedeniyle otomatik olarak 1 yıl daha uzayan Umut Bulut'la ise karşılıklı anlaşarak yollar ayrılacak. 

İki yıldız alınacak 
Forvete iki yıldız transfer etmeyi planlayan yönetimin, Chelsea'de istediği ortamı bulamayan Loic Remy'yi takibe aldığı dile getirildi. Mourinho'nun, Fransız golcünün ayrılmasına sıcak baktığı vurgulandı. 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Remy, bu sezon 13 maçta 3 gol attı. Yönetimin diğer ilgilendiği isim Çaykur Rizespor'da patlama yapan Leonard Kweuke. Kamerunlu forvet, ligde bu sezon 15 maçta 9 gole imza koydu. Kweuke, Galatasaray'dan teklif gelmesi halinde kulübüyle konuşup, izin isteyebileceğini açıklamıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...