UEFA'dan kötü haber! 3 maç cezalı

UEFA'dan kötü haber! 3 maç cezalı

SPOR Haberleri

UEFA Disiplin Kurulu, Kadıköy'de geçtiğimiz hafta Celtic ile oynanan Avrupa Ligi maçında kırmızı kart gören Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas'a 3 maç ceza verdi.

UEFA Disiplin Kurulu, Kadıköy'de oynanan Celtic maçında kırmızı kart gören Diego Ribas'a 3 maç ceza verdi.
UEFA'dan kara haber geldi. Avrupa Ligi'nde oynanan Fenerbahçe - Celtic maçı sonrası gördüğü kırmızı kart nedeniyle Diego Ribas hakkında soruşturma açan UEFA Disiplin Kurulu dün kararını vererek, Fenerbahçe'ye bildirim yaptı.

Fenerbahçe Tahkim'e gidecek
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızına 3 maçtan men cezası verildi.
Sarı-Lacivertli kulübün ceza nedeniyle UEFA Tahkim Kurulu'na itirazda bulunması bekleniyor.
Diego, Celtic ile oynanan maçın hemen başlarında Celtic'in orta saha oyuncusu Johannes'in sert bir faulune maruz kalmış ve rakibine tepki göstermişti.
İki futbolcunun ikinci 45'teki mücadelesinde de gerilim yaşanmış, Diego Ribas sinirlerine hakim olamayarak rakibine tekme atmıştı.

Direkt kırmızı görmüştü
Brezilyalı yıldızın bu hareketi maçın Belçikalı hakemi Serge Gumienny tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırılmıştı.
Diego Ribas, 3 maçlık cezasında indirim olmazsa Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile Avrupa Ligi son 32 turunda oynanacak iki maçta da forma giymeyecek, turun geçilmesi sonrasında ise son 16 turunun ilk karşılaşmasında da görev yapamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...