Kjaer'e dev takip

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Kjaer'e dev takip

SPOR Haberleri  / Sabah

Başakşehir maçında sahanın en iyisi olan, pozisyon kaçıran arkadaşları Mehmet Topal ve Caner'e fırça atan Kjaer'in müthiş hırsının sırrı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 1-0 yendiği maçta, gözler Simon Kjaer'in üzerindeydi... Paris Saint Germain ve Chelsea takımları adına Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde oyuncu izleme görevi yürüten iki kişi, Başakşehir maçını Ülker Stadyumu'nda canlı olarak takip etti. Her iki gözlemcinin de Simon Kjaer hakkında olumlu rapor hazırladıkları, bu raporları en kısa zamanda kulüplerine sunacakları öğrenildi. 

SÖZLEŞMESİ 4 YILLIK 
Danimarka Milli Takımı'nın da formasını giyen 26 yaşındaki Kjaer, Fenerbahçe'ye bu sezon başında Fransa'nın Lille takımından 7 milyon 650 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olmuş ve kendisini sarı-lacivertli kulübe 4 yıllığına bağlayan sözleşmeye imza atmıştı. 

'BÜYÜK FUTBOLCU F.BAHÇE'DE Mİ OYNAR!'
Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hollanda'nın Kazakistan'a karşı oynadığı maç öncesinde F.Bahçe'nin yıldızı Van Persie ile Manchester United forması giyen genç yıldız Memphis Depay arasındaki kavga gündeme damga vurmuştu. Bu kavganın detayları ortaya çıktı. Hollanda'nın Voetbal İnternational Dergisi, Van Persie'nin Depal'a "Kendini büyük bir futbolcu mu sanmaya başladın" dediğini, Depay'ın da buna karşılık "Büyük futbolcular Fenerbahçe'de mi oynar" ifadelerini kullandığını öne sürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...