"Mario Gomez’in sırrı"

"Mario Gomez’in sırrı"

SPOR Haberleri

Kartal'ın yükselen değeri Oğuzhan Özyakup'un performansı, İtalya'da da yankı buldu. Ülkenin en önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport, Oğuzhan için özel bir analize imza attı.


“Özyakup’un Gomez ile uyumu Beşiktaş’ı şampiyonluk rüyasına uçuruyor” başlığıyla verilen haberde, Alman yıldızın Fiorentina’daki başarısız sezonlarının ardından Türkiye’de tekrar formunun zirvesine çıktığı, bunda Oğuzhan’ın önemli bir payı bulunduğu belirtildi.

Arsenal’de Arsene Wenger’in akademisinden yetişmiş bir isim olduğuna vurgu yapılan Oğuzhan’ın, hücuma dönük orta saha ve ayrıca ön libero olarak da oynayabildiği vurgulandı.
Analizde, milli futbolcunun Beşiktaş’taki yeni görev bölgesinde başarıyla forma giydiği ve takımı adına sezonun en çok öne çıkan isimlerinden bir tanesi olduğu ifade edildi. Inter ve Roma gibi takımların Oğuzhan ile ilgilendiği de ileri sürüldü. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...