Görüşmeye geliyor

Görüşmeye geliyor

SPOR Haberleri

Al Ahli'nin sahibi prens Al Maktoum'un adamı Saeed Al Naboodah'un iş ziyareti için geleceği Türkiye'de Fenerbahçe ile Sow için masaya oturacağı belirtildi

Arap basını tarafından ortaya atılan ve ilk FOTOMAÇ'ın yazdığı 'Moussa Sow, Fenerbahçe'ye geri dönüyor' iddiasıyla ilgili ilk resmi temasın haftaya gerçekleşebileceği belirtildi. Al Ahli'nin sahibi prens Al Maktoum'un futbol yatırımlarını yöneten Saeed Al Naboodah'ı n önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği bildirildi. Naboodah'ın iş ziyareti için geleceği İstanbul'da Moussa Sow'un transferi konusunda Fenerbahçe Yönetimi ile de görüşmeyi planladığı gelen haberler arasında. Devre arasında Van Persie ve Fernandao'ya alternatif bir golcü daha almayı planlayan Fenerbahçe'nin Moussa Sow ismine sıcak baktığı belirtiliyor. 

Stoch takası da olabilir 
Yönetimin, şartların uyması halinde Senegalli golcüyü sezon sonuna kadar kiralama formülünü düşünebileceği ifade edildi. Geçen sezon Al Ain'de çok başarılı olan ve kiralık gittiği Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Miroslav Stoch'un da pazarlıkta Al Ahli'ye teklif edebileceği konuşuluyor. Dubai'de istediği ortamı bulamayan Sow'un ise kulüplerin anlaşması halinde bavullarını toplamaya hazır olduğu dile getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...