Dursun Özbek'ten taraftarı sevindiren haber

Dursun Özbek'ten taraftarı sevindiren haber

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek devre arasındaki transfer dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, takımın eksiklerini bildiklerini ve ara transfer döneminde bu eksikleri gidermek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GSYİAD) Çırağan Sarayı’nda düzenlenen yılbaşı balosu öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek, Galatasaray için 2015 yılının gayet güzel geçtiğini belirterek, “3 kupa kaldırılıp, dördüncü yıldız kazanıldı. Taraftarımıza da mesajım var. Şimdi ara transfer dönemi geliyor. Mustafa Denizli hocam, araştırma ekibimiz ve yönetim olarak ciddi bir çalışma içindeyiz. Eksiklerimizi biliyoruz. Ara transferde bunları gidermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarlarımız ikinci yarıda bambaşka bir Galatasaray izleyecek. Transfer çalışmalarının UEFA Finansal Fair Play kriterleri yönünden bizi etkilememesi için de çaba harcayacağız. O konuda da çok dikkatliyiz. Hiç kimsenin endişe duymaması lazım. Ara transfer dönemi için çok iyi hazırlandık” ifadelerini kullandı.
TRANSFER SÖZLERİ…
Transfer döneminde taraftarı memnun edecek oyuncuların alınıp alınmayacağı yönündeki bir soruya da Başkan Özbek, “Yönetim olarak taraftarlarımızın ve bizim her zaman el ele, sırt sırta olmamız gerekiyor. Onun için de taraftarlarımızın istekleri bizim için olmazsa olmazdır. Biz mesajları alıyoruz. Mustafa Denizli hocam takımla aşağı yukarı 3 haftadır çalışıyor. Çalışmalarının neticesini 1-2 gün içerisinde bize bildirecek. Ona bağlı olarak, tespitleri doğrultusunda adımlar atacağız. Son derece iyi bir ikinci yarı geçireceğiz. Taraftarlarımıza da son derece iyi bir Galatasaray izleteceğiz” yanıtını verdi.
Taraftarların son dönemde yönetime yönelik tepkilerine de değinen Dursun Özbek, “Beklenti yüksek. Galatasaray çıtayı yükselten bir takım. Son 4 senenin 3’ünde şampiyon olmuş, dördüncü yıldızı takmışız. Taraftarlarımıza hak veriyorum. Çıta çok yükseğe çıktı ve bunun için de beklentiler çok yüksekte. Yönetim olarak biz bu beklentileri karşılamaya mecburuz. Bunun için de çalışıyoruz” diye konuştu.
DONK SORUSU…
Kasımpaşa’nın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk’un, Galatasaray ile adının anılmasıyla ilgili ise Özbek, “Transferle ilgili hocamdan bir bilgi henüz bize ulaşmadı. Ulaştığı zaman gerekeni yapacağız” dedi.
Bu arada 1905 GSYİAD tarafından Çırağan Sarayı’nda düzenlenen yılbaşı balosuna Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve eşi Mesude Özbek’in yanı sıra, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Selahattin Beyazıt, bazı yöneticiler, teknik direktör Mustafa Denizli ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...