Donk için 2 milyon euro

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Donk için 2 milyon euro

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Ryan Donk için Kasımpaşa'nın 2 milyon Euro talep ettiği ortaya çıktı.

Sarıkırmızılı kulübün ise sezon sonu kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Hollandalı yıldızın transferini 1 milyon Euro karşılığında ya da takas artı para formülü ile bitirmeyi planladığı öğrenildi. Bu arada Donk'un menajeri aracılığı ile temasa geçtiği Galatasaray yönetiminden yıllık 2 milyon Euro istediği öğrenildi. İki kulüp başkanının önümüzdeki günlerde bir araya gelip anlaşma zemini araması bekleniyor.

Prim için girmemiş
Sneijder'in kupadaki Akhisar maçında son dakikalarda oyuna girmesi, "5 dakika için 25 bin Euro kazandı" diye yorumlandı. Ancak Sneijder'in kontratında maç başı primiyle ilgili sınırlama var. Hollandalı oyuncuya bu sezon maksimum 500 bin Euro maç başı parası ödenecek. Şu ana kadar 22 maça çıkan Sneijder, 3 kez daha forma giyerse maç başı limitini dolduracak. Wesley Sneijder bir anlamda kupada bedavaya oynuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...