Başkan Muharrem Usta'dan Onur Kıvrak için flaş sözler

Başkan Muharrem Usta'dan Onur Kıvrak için flaş sözler

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, takım kaptanı Onur Kıvrak hakkında 'imalı' mesajlar verdi...

Akşam'ın haberine göre, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Best FM'e konuştu, takım kaptanı Onur Kıvrak ile yaşanan sorunları değerlendirdi:
"Markanın değini içinde bulunanlar belirler. Burada marka Trabzonspor'dur. Burada, marka ve ürün değeri birbirine karışmış durumda. Bunun kendisine anlatılması şart. Onur'u önemsiyorum. Bizimle taşlar yerine oturur. Hiç kuşkum yok."
Usta, bordo mavili kulübe geri dönmesi gündeme gelen Hami Mandıralı konusunda da şunları söyledi:
"Trabzonspor, uzun süre kulüp bünyesinde bulunmuş isimlerle kalıcı başarılara ulaşır."

SADRİ ŞENER: TRABZON'UN BİR KURTULUŞ GÜNÜ DAHA OLDU
Öte yandan, Muharrem Usta’nın daveti üzerine Trabzon'a gelen Trabzonspor’un eski başkanı Sadri Şener, isim vermeden önceki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na göndermede bulundu. Hacıosmanoğlu'nun seçimi kaybettiği kongrenin 7 Aralık'ta yapıldığını hatırlatan Şener, "Muharrem beye teşekkür ediyoruz. Trabzon’un kurtuluş günü 24 Şubat. Şimdi bir kurtuluş günü daha oldu, o da 7 Aralık. Her sene bence 7 Aralık’ta bu kurtuluş gününü kutlayın. Trabzon’a yakışan bir yönetim. İnşallah çok iyi sonuçlar alırız. Ağır bir yükün altına girdiler" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...