Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin'de son dakika şoku sürüyor

Düzenleyen:
Mersin'de son dakika şoku sürüyor

SPOR Haberleri

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maç biterken yedikleri gollerin canlarını yaktığını söyledi.

Korkmaz, 2-1 mağlup oldukları Kasımpaşa maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, maçın geneline ilişkin söylenecek bir şey olmadığını, ancak maç biterken yedikleri gollerin canlarını yaktığını söyledi. Bir maça hazırlanırken hafta başından itibaren hazırlanmak gerektiğini belirten Korkmaz, "Ancak yaşadığımız dış etkenler maalesef anlık konsantrasyonlarla bizi bayağı sıkıntıya sokuyor. Maça hazırlanmakta sıkıntı yaşıyoruz. Ama herhalde maç biterken golleri yemeseydik bir 14-15 puanımız olacaktı. Ama burada tabii bu zor günleri aşabilmek için birlikte olmak ve bir birimize daha çok sarılıp, güç birliği yapmamız lazım. Zor bir dönemden geçiyoruz, ama bunu atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

Korkmaz, bir gazetecinin ilk yarıdaki 15 puan hedefiyle ilgili sorusuna ise, şöyle yanıt verdi:
"Tabii devre arası transfer de yapılacak. Maça hazırlanırken özveriyle oynamaya çalışan sakat oyuncularımız var. Son iki antrenmana çıkan oyuncumuz oynadı. Alternatif bir kadro yok işin açıkçası. Her şey üst üste geldi. Ben bu zor dönemlerin sona ereceğini ve güzel dönemlerin olacağını düşünüyorum. Bu böyle gitmez, üst üste bu kadar geleceğini tahmin etmezdim. Bu kadar saha içi veya saha dışı olumsuzlar yaşayacağımızı tahmin etmiyordum. Transfer yapmamız gerektiğini geldiğimde de söylemiştim. Zor bir dönem, ama bunu atlatabilecek güçte olmalıyız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...