Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray maçı için kural hatası itirazı

Galatasaray maçı için kural hatası itirazı

SPOR Haberleri

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, Galatasaray Odeabank'a uzatmada 101-96 kaybettiği maç için itirazda bulundu.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 11. haftasında Galatasaray Odeabank'la deplasmanda karşılaşan ve 21 sayı geriden gelip maçı uzatmaya götüren Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, uzatmada 101-96 kaybettiği maçta kural hatası olduğu için itirazda bulundu.

İki hakemin ayrı karar vermesi üzerine uzun süre duran maçta, Galatasaray Odeabanklı oyunculardan dışarı çıkan topun yeniden Galatasaray Odeabanklı oyunculara verilmesi, ardından da üç sayılık basket atılması nedeniyle Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol itirazda bulundu.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Sportif Direktörü Serdar Çağlan, "Maç 74-70 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sürerken rakibimiz 24 saniye süresinde topu kullanamadı. 24 saniye bittiği halde rakip oyuncular ribaunt mücadelesinde topu titriyor. Her halükarda topun bizde olması gerekirken, hakemler kural hatası yaparak topu rakibimize verdi. Kural hatasının ardından o hücumda bir de üçlük baskete engel olamadı. Dolayısıyla maçın sonucunu direkt etkileyen bir kural hatası olmuş oldu. İtirazımızı Federasyona yaptık, önümüzdeki hafta itirazımızın haklı bulunacağını umuyoruz" açıklamasını yaptı.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Demir İnşaat Büyükçekmece'nin itirazını kabul ederse, maç 74-70'lik skordan ve Demir İnşaat Büyükçekmece'nin atağıyla başlayarak sonuçlanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...