HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Burak gidiyor Ba geliyor

Burak gidiyor Ba geliyor
Burak Yılmaz Denba Ba, Haber

SPOR Haberleri

Çin takımı Shangai Shenhua Burak için Cimbom'a 8 milyon Euro teklif etti. Sarı-Kırmızılılar ise misilleme olarak Demba ba'yı istedi. İki kulüp anlaşırsa Demba ba Türkiye'ye geri dönecek

Devre arasında bir forvet oyuncu transfer edecek olan Galatasaray, Çin takımı Shangai Shenhu'nın Burak Yılmaz'a kanca atmasıyla şok yaşadı. Ancak Sarı-Kırmızılı ekip de Çin takımana Demba Ba'yı isteyerek karşılık verdi. Bilindiği gibi Çin takımı Burak Yılmaz'a yıllığı 5 milyon Euro olmak üzere 3 yıllık teklif sunmuştu. Galatasaray'a verilen bonservis bedeli ise 8 milyon Euro.. Kral Burak bu teklifi 7.5 milyon Euro isteyerek reddettiği öğrenildi. Eğer Burak Yılmaz'ın Çin takımı Shangai Shenhua'a transferi gerçekleşirse eski Beşiktaşlı Demba ba da Türkiye'ye dönüş yapacak. Sarı-Kırmızılı takımın bu teklifi Demba Ba'ya iletildi ve Senegalli oyuncu olmulu cevap verdi. Galatasaray cephesinde Mustafa Denizli'nin de "Demba ba'yı kim istemez ki. Süper Lig'i de yakından biliyor ve tribünlerle olan diyaloğu da çok iyi. Adaptasyon sorunu yaşamayan bir transfer olur" diyerek onay verdi.

DEMBA BA DA TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR
Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve taraftarın sevgilisi haline gelen Demba Ba'nın da Galatasaray'da forma giymek için olumlu yanıt verdiği belirtiliyor. Siyah-Beyazlılar taraftarların tepkisinden çekinmediğini belirten Demba Ba'nın "Profesyonel futbol hayatında nerede olacağımız belli olmaz. Bütün takımlara ve taraftaralara saygım var. Eğer Sarı-Kırmızılı kulüp ve kulübüm Shangai Shenhua anlaşma sağlarsa ben Türkiye'ye dönmye hazırım" dediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...