2'de 2 yapalım

2'de 2 yapalım

SPOR Haberleri

ilk yarının bitimine 2 hafta kala Kanarya bugün son 7 sezonda deplasmanda 13 puan bıraktığı G.Birliği'ne konuk oluyor

Süper Lig'de Beşiktaş'la zirvede yalnız kalan sarı-lacivertliler bugün Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Saat 19.00'daki karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Oynadığı son 6 maçın 5'ini kazanan Kanarya'da hedef devre arasına kayıpsız girmek. Teknik direktör Vitor Pereira da oyuncularını uyararak "2'de 2 yapalım. Puan kaybetmeden bu virajı dönersek 2. devre için büyük avantaj yakalarız" dedi. Ancak F.Bahçe'nin işi Ankara'da pek kolay değil. Sarı-lacivertliler son 7 sezonda Başkent'te tam 13 puan bıraktı. Kanarya bu maçların sadece 2'sini alabildi. Bu arada Gençler son 7 resmi maçını kazanamazken, müthiş bir grafik çizen F.Bahçe ise 15 karşılaşmadır yenilmiyor. Sarı-lacivertliler bu dönemde 9 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Rakip ağları 20 kez sarsarken, 10 gol yedi.

Vur, kır, parçala! 
FENERBAHÇE'nin Gençlerbirliği'ne konuk olacağı mücadele öncesi ilginç bir istatistik ön plana çıkıyor. Başkent ekibi 283 faulle ligin en sert ekibi konumunda. Buna karşılık Alkaralar, Süper Lig'de kırmızı kart görmeyen tek takım. F.Bahçe de 278 faulle Gençlerbirliği'nin ardından ligin en çok faul yapan takımı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...