Yönetim gözünü kararttı

/ Kaynak: Fotomaç
Yönetim gözünü kararttı

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Yönetimin transfer müjdeleri taraftarı mutlu etti. Finansal Fair-Play için takas yapılacak veya bonservissiz oyuncular tercih edilecek


Galatasaray devre arasında transfer yapmayı kafasına koydu. Alınan sonuçlara tepkileri dindirmek ve biraz olsun zaman kazanmak isteyen kulüp başkanı Dursun Özbek ve Mustafa Denizli bu düşüncelerini mikrofonlar önünde dile getirdi ve transfer için düğmeye de basıldı. Liste hazır, adaylar da belli. Finansal fairplay'ın temel taşlarından "başa baş" kuralı yüzünden UEFA'dan Avrupa kupaları yasağı alması gündemde olan sarı-kırmızılılarda bu yüzden takas, kiralık, bonservissiz ve bedeli düşük oyuncular liste başı. Fakat nereden bakılırsa bakılsın, Denizli'nin istediği 4 oyuncuyu almak için en iyi ihtimalle 5 milyon euro'luk bonservis bedeli ve 25 milyon euro'luk da maaş teminatı altına imza atılacak.

Çözüm peşinde 
Böyle bir transfer hamlesine UEFA'nın hangi reaksiyonu göstereceği merak konusu... Avrupa'dan men ya da transfer yasağı alma tehlikesi bulunan G.Saray'da, kulüp kasasına ocak ayında yeni borçlar eklenecek olması camianın önde gelenlerinin endişelerini artırdı. Ancak yönetim kaynak oluşturarak sorunu çözmenin peşinde.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...