Cihat Arslan: Aramızda kimse hain değil

Düzenleyen:
Cihat Arslan: Aramızda kimse hain değil

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, iddialara sert tepki gösterdi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray mağlubiyetine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Rakip Galatasaray da olsa pes etmedik” dedi. Yediği gollerle eleştirilerin odak noktası olan kaleci Milan Lukac ile ilgili görüşlerini de aktaran Arslan, “Bizim aramızda kimse hain değil” yorumunu yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Akhisar Belediyespor, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Kupada güzel bir maç olmuştu. Bugün daha da kaliteli bir maç oldu. İki takım açısından da zorlu bir müsabaka vardı. İlk gol klasik bir Umut Bulut golüydü, her yere ayağını sokan arkadaşımız golü attı. Diğer goller kaleci hatasıyla kaynaklanan goller elimizin boş dönmesine neden oldu. 3-1’den sonra rakip Galatasaray da olsa pes etmedik. Oyuncularımın bu cesaretini çok önemsiyorum. 5 İstanbul takımı arasındaki tek Anadolu takımı biziz. Bulunduğumuz noktaya tesadüfen gelmediğimizi bu akşam bir kez daha kanıtladık. Güzel bir akşamdı, daha güzel bitebilirdi. Galatasaray’ı tebrik ediyorum, kendi oyuncularımı da mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Galatasaray’ın oyundan düşmesi ve bizim de cesaretlenmemiz, fiziksel olarak daha iyi hale gelmemize etkendi. 3-3 olabilirdi ama fiziksel olarak bizim kalitemiz Galatasaray’dan daha iyi göründü” diye konuştu.

“DOUGLAO’YU VERME NİYETİMİZ YOK”
Cezası sebebiyle forma giyemeyen defans oyuncusu Douglao’nun transferde adının Galatasaray ile anıldığının hatırlatılması üzerine Arslan, “Douglao Türkiye’nin en iyi stoperlerinden bir tanesi. Lezzetli bir yemek karşıdan görürsünüz ama tattığınız zaman o yemeğin kaliteli olduğunu anlarsınız. Douglao çok üst sınıf bir oyuncu. Onu verme gibi bir niyetimiz yok" dedi.

“ARAMIZDA KİMSE HAİN DEĞİL”
Kaleci Lukac’ın hataları sebebiyle sosyal medyada yoğun eleştiri aldığının hatırlatılması üzerine Arslan, “Bireysel hataları kimseye yıkmanın doğru olmadığına inanıyorum. Biz hep beraber büyük bir aileyiz. Ben bugün Galatasaray’ı yenmeyi çok arzu ediyordum. Burada Milan Lukac hatalı olabilir ama bizim aramızda da kimse hain değil” diye konuştu.

"FİZİKSEL OLARAK GALATASARAY'DAN DAHA İYİYDİK"
Fiziksel olarak Galatasaray'dan üstün göründüklerinin ifade edilmesi üzerine Cihat Arslan, "Galatasaray liderle puan farkı açılmış, mağlup durumda bizim altımızda kalacak, puan farkı açılıyordu. Devreye girerken 6., 7. girme riski olan Galatasaray muhakkak bir şey üretecekti. Fiziksel olarak da bizim daha iyi olduğumuz ikinci yarıda ortaya çıktı. Galatasaray’ın bize karşı önde basmasından kaynaklı" dedi.

"HEDEFİ OLAN BİR KULÜPTE ÇALIŞIRIM"
'İlerleyen dönemlerde Galatasaray’da çalışmayı ister misiniz?' sorusuna ise genç teknik adam, şu cevabı verdi:
"Biz Türk futboluna nerede olursa olsun hizmet etme gibi bir görevimiz var. Bizim gayemiz bulunduğumuz her yerde iyi hizmet edebilmek. Galatasaray olur, yurt dışı olur. Kulüp geçmişi ve hedefi olsun bir kulübün her yerde çalışırız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...