Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıdvan Dilmen: Aynı Muhammed Ali gibi..

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: Aynı Muhammed Ali gibi..

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'u 3-2 yendiği karşılaşmayı değerlendiren Dilmen, G.Saraylı yıldızı Muhammed Ali'ye benzetti.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'u 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçı değerlendirdi.

'UMUT VE OLCAN'I BEĞENDİM'

Bireysel anlamda Umut'u beğendim. Olcan'ı çok beğendim. Son 3 haftaya baktığımızda çok kötü top oynamışlardı. Bir toparlamayı sağlayacak coşkuları vardı bu maçta. Denizli'nin Semih'i sağ beke çekmesi maçtan sonra pişman olmasına neden olabilirdi.

Akhisar bu maçta Avrupa Kupası hedefi olan bir takım gibiydi ama deplasmanda performansı da en kötü takımlardan birisiydi. Galatasaray geçen hafta final olarak gördüğü maçı kaybetti.

CHEDJEOU PELE GİBİ

Pepe'nin orta saha oynadığı maçta ben de tribündeydim. O adam orta saha falan oynamaz ama Chedjou'nun ayakları Pepe'nin yanında Pele! Bu durumda Mustafa Denizli'yi eleştiremem. Kadrodaki oyuncularda Chejou, Semih, Hakan dışında herkes hücum temelli oyuncu. Chedjou'yu niye oynatıyor da demem, niye stopere çektin de demem ama Semih'i sağ bek oynatacağıma Chedjou'yu sağ bek oynatırım.

PODOLSKI, MUHAMMED ALİ GİBİ

Podolski, Muhammed Ali gibi. Ben Muhammed Ali'yi beklerdim sabaha kadar. 12 raunt dans eder arada 1 tane vurdu. Podolski de kelebek gibi uçuyor, arı gibi vuruyor, tak. Çat diye vuruyor bir yerden. Denizli'nin de Podolski'yi Yasin kadar oyuna sokması lazım.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...