Hertha Berlin 3 puanı 2 golle aldı

Düzenleyen:
Hertha Berlin 3 puanı 2 golle aldı

SPOR Haberleri

Bundesliga'nın 17. haftasında Hertha Berlin, sahasında Mainz 05'i 2-0 yenerek, sezonun ilk yarısını üçüncü sırada tamamladı.

Almanya 1. Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 17. haftasında Hertha Berlin, sahasında Mainz 05'i 2-0 yenerek, sezonun ilk yarısını üçüncü sırada tamamladı.

Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Hertha Berlin, 34. dakikada Vladimir Darida ve 54. dakikada Salomon Kalou'nun kaydettiği gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Mainz 05'te forma giyen milli futbolcu Yunus Mallı, ilk 11'de başladığı mücadelede 90 dakika sahada kaldı.

Bu sezon 10. galibiyetini alan Hertha Berlin, ilk yarıyı sürpriz bir şekilde 32 puanla üçüncü sırada bitirdi. Konuk ekip ise 24 puanda kaldı ve 8. sıraya geriledi.

Günün diğer karşılaşmasında ise Borussia Mönchengladbach, sahasında Darmstadt 98'i 3-2 yendi. Maçın 38. dakikasında Granit Xhaka'nın kırmızı kart görmesiyle kalan sürede 10 kişi mücadele eden ev sahibi ekibin gollerini 44. dakikada Lars Stindl, 51. dakikada Havard Nordtveit ve 86. dakikada Oscar Wendt kaydetti. Darmstadt'ın golleri ise 28. dakikada Marcel Heller ve 67. dakikada Sandro Wagner'den geldi.

Konuk ekipte Türk asıllı oyuncu Aytaç Sulu, 90 dakika forma giydi.

Borussia Mönchengladbach, aldığı bu galibiyetle 29 puanla 4. sıraya yükselirken, 18 puanda kalan Darmstadt, puan cetvelinin 13. sırasında yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...