Mustafa Denizli, Akhisar galibiyetini böyle yorumladı

Düzenleyen:
Mustafa Denizli, Akhisar galibiyetini böyle yorumladı

SPOR Haberleri

G.Saray’ın hocası, “Her galibiyet önemlidir ama aldığımız bu 3 puan çok büyük önem arz ediyor” dedi

Ahkisar Belediyespor galibiyetinin ardından Teknik Direktör Mustafa Denizli, haftayı kayıpsız geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi. Tecrübeli hoca, “Akhisar bu yıl ligimizin flaş ekiplerinden bir tanesi. Bizim koşullar ne olursa olsun kayıpsız geçmeyi düşündüğümüz bir maç ve öyle de oldu. Her 3 puan önemlidir ama gerçekten bu 3 puan bizim adımıza daha büyük önem arz ediyor. Daha farklı kazanabileceğimiz bir 90 dakika olabilirdi. Önümüzdeki günlerimiz adına 3 puanla geçmek son derece önemli. İlerleyen her dakika bizim lehimize bir zaman dilimi oluşturuyor. Bu zaman dilimlerini de lehimize çevireceğiz. Önümüzdeki haftalar birçok şey değişecek ve daha doğrusu değişmeye devam edecek” dedi. Denizli, “Geriye dönüp baktığımızda, Akhisar karşılaşmasının istek ve üretkenlik anlamında diğer maçların biraz önünde olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum bizim adımıza güzel bir şey. Daha önce ileriye dönük zamandan bahsederken, bunları söylemek istiyordum. Burada hiçbir değişiklik olmasa da mevcut kadro istenilen seviyede futbol oynayabilecektir. Ayrıca taraftarın da takımın yanında olması bize iki artıyı birden getirdi. Son derece mutluyum. Bu takıma inandığım için burada başladım ve devam ediyorum, devam edeceğiz. Bu yolda giderken inenler, binenler olacaktır. Futbolun doğasında var. Bunlar da yaşanacaktır” diye konuştu.
Sabri bizim için değerli
Mustafa Denizli, 11’de şans vermediği Sabri için ise “Sabri bizim için son derece değerli bir oyuncu. Kullandığım zaman da kullanmadığım zaman da çok değerli” şeklinde konuştu. Transferde adı geçen Kasımpaşalı Ryan Donk’un sorulması üzerine ise tecrübeli hoca, “Bununla ilgili bir şey söylemem mümkün değil. Bir takım projelerimiz, düşüncelerimiz var. Yönetimimizin çok sağlıklı adımlar attığını biliyorum” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...