Trabzonspor Türkiye Kupası’na kilitlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Trabzonspor Türkiye Kupası’na kilitlendi

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor’da futbolcusundan teknik kadroya herkes Türkiye Kupası’na kilitlendi. Bu sezon ligde beklediği hedeflerin gerisinde kalan bordo-mavililer Ziraat Türkiye Kupası’nı 9. kez müzesine getirmenin planlarını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında taraftarı önünde Antalyaspor’u 3-0 yenerek moral bulan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın oynayacağı Gaziantepspor maçına odaklandı. Bu sezon çalkantılı günler geçiren Karadeniz ekibi, ligde kovaladığı hedeflerden uzaklaşmasının ardından Ziraat Türkiye Kupası’na kilitlendi.

Kupanın ilk maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek grupta lider durumda olan Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği Gaziantepspor’u yenerek liderliğini sürdürmeyi planlıyor.

TRABZONSPOR, TEKELİOĞLU İLE EVİNDE KAYBETMİYOR

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıktığı bu sezon ki maçları kaybetmedi. Shota Arveladze’nin görevinden ayrılmasının ardından takımın başına geçen Tekelioğlu, bordo-mavililerin başında evinde oynadığı 3 maçı da kaybetmedi. Gençlerbirliği’ni 1-0, Eskişehirspor’u 3-1 ve son olarak Antalyaspor’u 3-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, yarın Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Gaziantepspor’u yenerek Tekelioğlu yönetiminde yenilmezliğini sahasında sürdürmek istiyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nın Trabzonspor’un hedeflerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Bizim için her maç önemli. Sahamızda aldığımız başarılı sonuçları sürdürmek istiyoruz. Gaziantepspor maçını kazanarak kendi evimizdeki kazanma alışkanlığımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

TRABZONSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Trabzonspor’un yarınki karşılaşmaya Uğurcan Çakır, Salih Dursun, Aykut Demir, Douglas, Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara, Okay Yokuşlu, Özer Hurmacı, Erkan Zengin, Marin ve N’Doye şeklinde çıkması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...