F.Bahçe'den Ersun Yanal'a büyük tepki: 'Yazıklar olsun'

Düzenleyen:
F.Bahçe'den Ersun Yanal'a büyük tepki: 'Yazıklar olsun'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Ersun Yanal'a büyük bir tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ardından Luis Nani'nin yaptığı açıklamalar gündeme damga vurdu. Gençlerbirliği karşısında hakemlerin sertliğe müsade ettiğini ifade eden Nani, "Ben futbol oynamak için buradayım" ifadelerini kullanmıştı. Maçın hemen ardından Luis Nani'nin sözlerini eleştiren Ersun Yanal, "Nani'nin şikayet etmesi çok mantıksız geldi bana. 'Nani şov' yapılmıyor burada" şeklinde bir tepki koymuştu! 

Yaşanan olayların ardından Fenerbahçe cephesinden ilk açıklama geldi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif mikro blog sitesi twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu akşamki maçı yorumlayan Lig TV'deki yorumcularn hepinize yazıklar olsun, özellikle bir zamanlar hocamız olan arkadaş. Yazıklar olsun Ersun hoca" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporx

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...