Bursaspor’un yeni stadı göz kamaştırdı

Düzenleyen:
Bursaspor’un yeni stadı göz kamaştırdı

SPOR Haberleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Timsah Arena, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bursaspor, şampiyonluk yaşamış bir kulüp. Şampiyona böyle bir stat yakışırdı. Bursa, şanına yakışır; güzel bir stadyuma sahip oldu. Çünkü Bursaspor sıradan bir kulüp değil. Güçlü bir altyapıya sahip Bursaspor, mevcut kadrosuyla bu sırayı hak etmiyor. Hamza Hoca ile layık olduğu yere yükselecektir. Bursaspor’a başarılar diliyorum” dedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, Bursa’nın en büyük eserini şehre kazandırmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, “Daha tamamlanmadan dünya çapında ödüller alan yeni bir sembolümüz oldu” ifadelerini kullandı.
Başlama vuruşunu yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ya Allah, Bismillah” diyerek kurdeleyi kesti. Kurdelenin kesilmesiyle birlikte statta büyük bir coşku yaşandı. Törenin başlama saatine doğru seyirci sayısı 41 bine ulaştı. Bursa Büyükşehir Belediyesi, stadyuma giren her sporsevere Türk Bayrağı ile Bursaspor bayrağı verdi. Tribünlerde ise sallanan bayraklar renkli görüntülerin oluşmasını sağladı. İlk gösteriyi Bursa Mehteran bölüğü yaptı. Bu arada 2 büyük televizyon ekranının yanı sıra tribünlere iki dev ekran televizyon daha konulması dikkat çekti. Böylece 4 noktada pozisyon tekrarı için dev ekranlar kuruldu. Konuşmaların ardından Erdoğan şöhretler karması ile Bursasporlu eski futbolcuların oynadığı karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...