Eto'o Fenerbahçe maçında yok

Eto'o Fenerbahçe maçında yok

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Antalyaspor'da yıldız oyuncu Samuel Eto'o kamp kadrosunda yer almadı.

Ziraat Türkiye Kupası grup mücadelesinde yarın Fenerbahçe ile Antalyaspor saat 18.45'te Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak. Antalyaspor bu maça Brezilya'daki özel bir müsabakada forma giydiği için izinli olan Eto'o'dan yoksun çıkacak. Kırmızı-beyazlı takımda ayrıca sakatlığı bulunan Lazarevic ve kart cezalısı Celustka da yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Kamerunlu yıldız Eto'o'nun perşembe günü Antalya'ya geleceği ve takıma katılacağı öğrenildi.

Antalyaspor'un Fenerbahçe maçı kafilesinde şu isimler yer alıyor:

"Ozan Evrim Özenç, Rais Mbolhi, Diego Oliviera, Can Arat, Grande Chico, Josip Kvesic, Rıdvan Şimşek, Sakıb Aytaç, Kadir Bekmezci, Sezer Badur, Ömer Kandemir, Zeki Yıldırım, Emre Akbaba, Serdar Özkan, Birkan Öksüz, Lamine Diarra, Emrah Başsan, Etame M'Billa."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...