Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Saray’da sözleşmelere kupa darbesi

Saray’da sözleşmelere kupa darbesi

SPOR Haberleri

Kupa sınavlarında ödenen paralar kulübe zarar ve eksi bakiye olarak yazılınca, tasarruf tedbirleri adına harekete geçildi. Artık kadroya yeni katılacak oyuncuların kontratında kupa maçları primi yer almayacak

VE Galatasaray’da, Ziraat Türkiye Kupası maçlarına ödenen primler artık tarih olacak...Sarı kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile de görüşüp Wesley Sneijder ile imzaladığı kontratı bir milat olarak belirleme kararı aldı.Kupa sınavlarında futbolculara ödenen maç başı primlerin kulübe zarar ve eksi bakiye olarak yazılması üzerine yönetim tasarruf tedbirlerine bu önemli kararı da ekledi.ARTIK ZARAR OLMAYACAK Bundan böyle Galatasaray kadrosuna yeni katacağı futbolcuların kontratında Türkiye Kupası karşılaşmaları için maç başı primi yer almayacak. Bu uygulama ile kupadaki zarar bakiyesi de her geçen gün düşecek. Bu adıma en büyük desteği Mustafa Denizli verdi.Sözleşmesinde diğer teknik adamların aksine Türkiye Kupası zaferi için bir bonus maddesi ekletmeyen Denizli, bu karara ön ayak oldu.

MUSTAFA DENİZLİ, DONK İÇİN UMUT’TAN VAZGEÇMEDİ
G.SARAY, prensipte anlaştığı Donk için Kasımpaşa’nın takasta istediği Umut Bulut’a Denizli’den vize çıkmadı... Burak Yılmaz’ın sakatlığı ve forvetteki kısıtlı alternatif nedeniyle Mustafa Denizli, takasa izin vermedi. Yönetim dün Kasımpaşa’ya “İşi takasla değil, bonservisle halledelim” dedi. Kasımpaşa bunun üzerine Galatasaray’dan geçen hafta olduğu gibi direkt 2 milyon Euro istedi. Ancak, sarı kırmızılılar bu rakamın yarısını ödemek istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...