Şanlıurfa'dan Adana Demir'e 'oyuncu ayartma' suçlaması!

/ Kaynak: Hürriyet
Şanlıurfa'dan Adana Demir'e 'oyuncu ayartma' suçlaması!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Tugay Kerimoğlu'nun çalıştırdığı Şanlıurfaspor'da sürpriz gelişme... Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Kerem Şimşek, pazar günü ligde karşılaşacakları Adana Demirspor'un, futbolculardan Şaban Özel, Onur Akbay ve Edinho'ya transfer teklifinde bulunduğunu iddia ederek tepki gösterdi.

PTT 1. Lig'de 27 Aralık Pazar günü oynanacak Adana Demirspor-Şanlıurfaspor karşılaşması öncesi iki kulüp arasında 'oyuncu ayartma iddiası' yüzünden gerginlik yaşanıyor.
 
İddiaya göre Adana ekibi, yeşil sarılı takımın üç önemli futbolcusu Şaban Özel, Onur Akbay ve Edinho'ya transfer teklifinde bulundu. Hafta sonunda yapılacak karşılaşma öncesinde böyle bir olayın gelişmesi Şanlıurfaspor cephesinde büyük tepkiye neden oldu.
 
ŞİMŞEK: ÖZKÖYLÜ FUTBOLCULARIMIZI AYARTMAYA ÇALIŞIYOR

Yeşil sarılı kulübün futbol şube sorumlusu Kerem Şimşek, Adana Demirspor yönetiminin 'etik dışı' davrandığını savunarak şunları söyledi:
 
"Hafta sonunda Adana Demirspor ile maçımız var. Daha önce bizde görev yapmış kişiler oyuncularımızı ayartmaya çalışıyor. Edinho, Onur ve Şaban bizden ayrılmayacaklar. Hatta Edinho ile sözleşme uzattık. Şaban da, Edinho da, Onur da futbolu bizde bırakacak. Hatta Edinho sonra teknik heyetimizde görev almak istiyor. Eski teknik direktörümüz Osman Özköylü futbolcularımızı rahatsız ediyor. Bu etik dışı davranışları kınıyoruz." 

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...